06 Apr

Formació Fascia i TRE Juliol 2019

Seguit amb la formació continuada, que tant ens ajuda els professionals a estar actualitzats en els nous descobriments i investigacions, organitzo un taller especialitzat de Fascia i TRE®

A càrrec de Cheda Mikic, Facilitador i formador de TRE®, naturòpata, terapeuta craneosacral amb experiència de més de 20 anys. Ha treballat com a terapeuta al Regne Unit, Estats Units i Europa. Actualment viu a Itàlia i facilita i ensenya TRE® a Itàlia, Regne Unit i altres estats d’Europa.

En aquest taller especialitzat de 2 dies, explorarem nous descobriments sobre la fàscia, exposats en l’últim congrés sobre fàscia (14-15 novembre 2018 a Berlín) i com es relaciona això amb el TRE®.
Portarem més consciència en com el TRE® mou el nostre cos i les estructures corporals. No només relacionant-lo amb el tremolor neurogènic, sinó també amb respostes més complexes que canvien el nostre estat neurològic, bioquímic, emocional i també la dinàmica dels fluids mitjançant la nostra fàscia.
Aprendrem com el moviment transforma i està en relació amb els fluids del cos, amb el teixit tou, amb els ossos i com la interacció contínua d’aquests sistemes manté, organitza i reorganitza la salut en el cos.
El dolor i el moviment estan molt interconnectats. Vincularem la biologia i la biomecànica.

Per a més informació contacta a carles@trebarcelona.cat o el +34 722.750.152