15 Jul

Bon estiu a tots i totes!

Un cop acabat el curs 2018/2019 voldria agrair a tots els que s’han interessat per aquesta fantàstica eina, assistents a sessions individuals, on puc aprofundir en els processos corporals de la persona, a sessions grupals, on l’energia del grup ens ajuda a crear aquest espai d’alliberament, i a tallers introductoris, per tenir un primer tastet de la tècnica i posar paraules a allò que ens passa.

 

Cada dia són més les persones que utilitzen la tècnica per, a casa, poder deixar anar … .. què fonamental poder alliberar estrès acumulat, també trauma i finalment poder donar una resposta a allò que ens va succeint en el nostre dia a dia.

 

I hem acabat el curs amb un fantàstic taller de fàscia, i com el coneixement d’aquest òrgan ens pot ajudar en la comprensió del dolor i a ajudar al nostre cos a tornar al seu estat natural. La formació continuada és un dels pilars fonamentals de qualsevol disciplina.

 

Bon estiu a tots i totes !!!