06 Apr

Formació Fascia i TRE Juliol 2019

Seguit amb la formació continuada, que tant ens ajuda els professionals a estar actualitzats en els nous descobriments i investigacions, organitzo un taller especialitzat de Fascia i TRE®

A càrrec de Cheda Mikic, Facilitador i formador de TRE®, naturòpata, terapeuta craneosacral amb experiència de més de 20 anys. Ha treballat com a terapeuta al Regne Unit, Estats Units i Europa. Actualment viu a Itàlia i facilita i ensenya TRE® a Itàlia, Regne Unit i altres estats d’Europa.

En aquest taller especialitzat de 2 dies, explorarem nous descobriments sobre la fàscia, exposats en l’últim congrés sobre fàscia (14-15 novembre 2018 a Berlín) i com es relaciona això amb el TRE®.
Portarem més consciència en com el TRE® mou el nostre cos i les estructures corporals. No només relacionant-lo amb el tremolor neurogènic, sinó també amb respostes més complexes que canvien el nostre estat neurològic, bioquímic, emocional i també la dinàmica dels fluids mitjançant la nostra fàscia.
Aprendrem com el moviment transforma i està en relació amb els fluids del cos, amb el teixit tou, amb els ossos i com la interacció contínua d’aquests sistemes manté, organitza i reorganitza la salut en el cos.
El dolor i el moviment estan molt interconnectats. Vincularem la biologia i la biomecànica.

Per a més informació contacta a carles@trebarcelona.cat o el +34 722.750.152

 

06 Mar

Novetats 2019

Aquest any 2019 començo amb les piles carregades i projectes renovats, amb la intenció de continuar aquest moviment d’apoderament i autoajuda que és el TRE©. No et perdis l’oportunitat de participar en sessions individuals, grupals o tallers introductoris.

D’entrada, i com a novetat, nova sessió grupal a la Garriga i ampliant també dates de tallers.

Respecte a la formació d’altres disciplines aquesta primavera hi ha diferents propostes molt recomanables i ben aprop, com el taller de Deb Dana a Sitges -aplicacions pràctiques de la teoria polivagal- (places exhaurides), Bessel van der Kolk o Maggie Kline a Barcelona.

04 Nov

Associació Espanyola de TRE

Des de l’ Asociación Española de TRE© estem fent una tasca de difusió de tots els tallers i sessions que pots trobar per tota Espanya.

Per això et presento les pagines que tenim a les xarxes:
facebook: https://www.facebook.com/TreEspana/
Instagram: treespana
Twitter: @TRE_Espana

Uneix-te per estar informad@

I segueixo amb les sessions setmanals a Barcelona, pots venir de manera puntual o mensual:

15 Sep

Inici Curs 2018/2019

Benvinguts de nou,

Comença un nou curs i espero us podeu donar l’espai i el temps per  equilibrar el sistema, baixar les revolucions i els nivells de tensió i estrès. Per aquest curs us proposo nous tallers, noves sessions grupals i acostar el TRE a tots aquells que els pugui ser d’ajuda.

A l’apartat de tallers i formació trobareu les dates i llocs, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, o podeu venir a practicar TRE. I si to trobeu un facilitador a prop, no dubteu en preguntar-me.

29 Jul

Formació Avançada a Barcelona Juliol 2018

40 participants de 8 països diferents i professionals de tots els racons de la península van participar de la Formació Especialitzada a Barcelona, a càrrec de Melanie Salmon i amb una temàtica molt especial: les especificitats del treball amb nens i víctimes de violència de gènere.
Un pas més en l’especialització del TRE a Espanya.

Moltes gràcies a tots per participar.

10 Jan

Formació Especialitzada juliol 2018

Després de les festes i començant un nou any, desitjar que aquest any sigui molt millor que l’anterior. Com deia al desembre, aquest any ve carregat de novetats per a tothom.

Per començar al juliol organitzo a Barcelona el primer taller Especialitzat de TRE© que es realitza a Espanya. Per facilitadors certificats, és un taller on s’abordaran les especificitats del treball amb nens i víctimes de violència de gènere.
A càrrec de la Dra. Melanie Salmon, metge i especialista i formadora en TRE© ve a Barcelona des de Sud-àfrica per impartir aquest taller.

Teniu més informació aquí:

FORMACIÓ AVANÇADA EN TRE BARCELONA 6-8 JULIOL 2018