04 Nov

Associació Espanyola de TRE

Des de l’ Asociación Española de TRE© estem fent una tasca de difusió de tots els tallers i sessions que pots trobar per tota Espanya.

Per això et presento les pagines que tenim a les xarxes:
facebook: https://www.facebook.com/TreEspana/
Instagram: treespana
Twitter: @TRE_Espana

Uneix-te per estar informad@

I segueixo amb les sessions setmanals a Barcelona, pots venir de manera puntual o mensual:

15 Sep

Inici Curs 2018/2019

Benvinguts de nou,

Comença un nou curs i espero us podeu donar l’espai i el temps per  equilibrar el sistema, baixar les revolucions i els nivells de tensió i estrès. Per aquest curs us proposo nous tallers, noves sessions grupals i acostar el TRE a tots aquells que els pugui ser d’ajuda.

A l’apartat de tallers i formació trobareu les dates i llocs, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, o podeu venir a practicar TRE. I si to trobeu un facilitador a prop, no dubteu en preguntar-me.

29 Jul

Formació Avançada a Barcelona Juliol 2018

40 participants de 8 països diferents i professionals de tots els racons de la península van participar de la Formació Especialitzada a Barcelona, a càrrec de Melanie Salmon i amb una temàtica molt especial: les especificitats del treball amb nens i víctimes de violència de gènere.
Un pas més en l’especialització del TRE a Espanya.

Moltes gràcies a tots per participar.

10 Jan

Formació Especialitzada juliol 2018

Després de les festes i començant un nou any, desitjar que aquest any sigui molt millor que l’anterior. Com deia al desembre, aquest any ve carregat de novetats per a tothom.

Per començar al juliol organitzo a Barcelona el primer taller Especialitzat de TRE© que es realitza a Espanya. Per facilitadors certificats, és un taller on s’abordaran les especificitats del treball amb nens i víctimes de violència de gènere.
A càrrec de la Dra. Melanie Salmon, metge i especialista i formadora en TRE© ve a Barcelona des de Sud-àfrica per impartir aquest taller.

Teniu més informació aquí:

FORMACIÓ AVANÇADA EN TRE BARCELONA 6-8 JULIOL 2018

18 Dec

Feliç Nadal

Desitjar-vos un feliç Nadal, una bona entrada d’any i un 2018 que ens porti serenor per afrontar els reptes que ens vindran. Tant personalment com col·lectivament.

Aquest 2018 es presenta amb moltes novetats que aniré actualitzant al llarg de l’ any. A nivell nacional i internacional. Esperem aquest any arribar a molta més gent, i que el TRE©  esdevingui una eina cada cop mes utilitzada a nivell particular i grupal, beneficiant el major número de persones.

Per començar, aquest any 2018 tenim la visita de David Berceli a Europa, que potser podria ser la última que fa al vell continent. Podeu trobar-lo a Croàcia, Alemanya o Anglaterra. Visitant la pàgina internacional trobareu els diferents països i les diferents formacions que farà:

www.traumaprevention.com

 

Més novetats pròximament….

15 Nov

Moments confusos

Estem vivint uns moments confusos a nivell personal i social que, vulguem o no, ens afecten a nivell corporal, emocional i racional.  Són moments d’incertesa i també de crispació.

Amb el TRE© podem, d’una manera fàcil i senzilla, ajudar el cos a reequilibrar-se d’ una manera  natural i interna. Un mecanisme neurofisiològic del cos per reduir el seu propi estrès i restaurar el sentit del benestar.

EL TRE© està dissenyat com una eina d’autoajuda que, una vegada après, es pot utilitzar segons sigui necessari, al llarg de la vida i a qualsevol lloc.   I no és necessari cap equipament espacial.

Us convido a  participar en algun dels tallers introductoris programats, on tindreu una explicació teòrica i una sessió complerta.