Qui sóc? / contacte

Carles Ripol Creuheras

carles@trebarcelona.cat
Tel Mòbil: +34 722.750.152
Skype: carlesripoltrebarcelona

Facilitador Avançat en TRE®. Format a Edimburg.
Co-organitzador i assistent de les  formacions de TRE® a Espanya.  En formació continuada i organitzador de Formació continuada a Espanya:

Amb  més de 1000 persones acompanyades en el procès de la vibració corporal, m’he especialitzat en el treball corporal tant individual com en grup, on d’ una manera holística acompanyo les persones perquè elles mateixes puguin trobar el camí de l’ autosanació. Em trobo que l’ésser humà porta molt de temps buscant en l’exterior les respostes d’ allò que l’angoixa. I potser la resposta és a dins, i el cos és prou savi per alliberar-la.   

Terapeuta Psicocorporal Holístic amb Kinesiologia. Touch for Health I-II.
Estudiant de Psicologia.
Certificat en psicoteràpia a la Escola Europea de Filosofies i Psicoteràpia Aplicades de Barcelona (EEPA-Barcelona)
Especialista en formació i gestió d’equips.

Formació continuada organitzada a Espanya:

Juliol 2018 Taller Avançat en TRE  on ens aproximem a les especificitats del treball amb nens i víctimes de violència de gènere.  A càrrec de la Dra. Melanie Salmon, metge i especialista i formadora en TRE© ve a Barcelona des de Sud-àfrica per impartir aquest taller.
Juliol 2019 Taller Avançat, el TRE i les Fascies,  on explorem nous descobriments sobre la fàscia. A càrrec de Cheda Mikic, facilitador i formador en TRE, naturópata, terapeuta craneosacral i terapeuta al Regne Unit i Itàlia.