FORMACIÓ ESPECIALITZADA FASCIA I TRE BARCELONA 13-14 JULIOL 2019

A càrrec de Cheda Mikic, Facilitador i formador de TRE®, naturòpata, terapeuta craneosacral amb experiència de més de 20 anys. Ha treballat com a terapeuta al Regne Unit, Estats Units i Europa. Actualment viu a Itàlia i facilita i ensenya TRE® a Itàlia, Regne Unit i altres estats d’Europa.

En aquest taller especialitzat de 2 dies, explorarem nous descobriments sobre la fàscia, exposats en l’últim congrés sobre fàscia (14-15 novembre 2018 a Berlín) i com es relaciona això amb el TRE®.
Portarem més consciència en com el TRE® mou el nostre cos i les estructures corporals. No només relacionant-lo amb el tremolor neurogènic, sinó també amb respostes més complexes que canvien el nostre estat neurològic, bioquímic, emocional i també la dinàmica dels fluids mitjançant la nostra fàscia.
Aprendrem com el moviment transforma i està en relació amb els fluids del cos, amb el teixit tou, amb els ossos i com la interacció contínua d’aquests sistemes manté, organitza i reorganitza la salut en el cos.
El dolor i el moviment estan molt interconnectats. Vincularem la biologia i la biomecànica.

Per a més informació contacta a carles@trebarcelona.cat o el +34 722.750.152

 

FORMACIÓ ESPECIALITZADA JULIOL 2018

A càrrec de la Dra. Melanie Salmon, metge, especialista en Cirurgia (Regne Unit) Formadora Certificada en TRE ©
La Dra. Melanie Salmon ofereix una formació especialitzada d’TRE © a Barcelona, Espanya el juliol de 2018. Inclou l’ús de TRE amb “Malalties relacionades amb la resposta de congelació” (problemes mèdics), L’estrès i el trauma en nens i joves i un apartat especial sobre el treball amb víctimes d’abús sexual i / o violència de gènere.
La Dra. Salmon és metge sud-africà, psicoterapeuta Gestalt i formadora internacional certificada en TRE. Ella va introduir el TRE al seu país el 2009 després de tornar de 3 dècades exercint com a doctora al Regne Unit. Inicialment, va treballar a la banda de David Berceli i després va assumir el càrrec de Coordinadora Nacional de TRE Sud Africana 2011-2013. Ha desenvolupat programes de formació en TRE i ha fet la seva pròpia investigació usant TRE amb nens, joves i comunitats desfavorides.