Testimonis

El TRE per a mi a significat una obertura per poder assimilar i conèixer més el meu cos.
Gràcies a en Carles i al seu acompanyament he pogut manifestar i expressar estats nerviosos des de la fluïdesa i comunicació i això m’ha i m’està servint a dia d’avui per -sobretot- deixar fer a cada moment, el que ha de ser.
Vull destacar que he viscut una experiència pujant una muntanya i en un moment de pànic, he sentit que gràcies al TRE he pogut ALLIBERAR TENSIÓ i aconseguir fer el cim.

Moltes gràcies per haver pogut experimentar les sessions de TRE.
Anna Maria

Des que practico TRE, quan acabo de fer tinc una sensació molt agradable als peus i genolls, com si m’ els apretessin. També quan m’ aixeco i m’ estiro ja no noto que em marejo.
Rosa Garcia. 82 anys.

Des que practico TRE noto que dormo més bé, m’ha reduït l’ansietat, i m’ ha millorat la consistència de les femtes. En conclusió, una millora general del cos.
Rosa Collell

La pràctica regular del TRE m’ha portat a descobrir la gran capacitat restauradora i alliberadora de l’organisme i m’ha permès tocar dins meu espais de gran alegria, lleugeresa i potencial.
El TRE és una eina que m’encanta practicar i compartir. Tenir l’oportunitat d’ensenyar a descobrir als qui ho desitgen el gran potencial alliberador del TRE és un gran privilegi… que a més em connecta cada dia un mica més amb la saviesa del cos i la simple complexitat de la vida.
Mònica

Després d’uns mesos practicant el TRE i avançant poc a poc en cada sessió, he arribat a conseguir una major flexibilitat, una gran relaxació muscular i reducció gairebé al 100% de mals de cap i de cervicals. Aconseguint un equilibri general que m’ apropa cada vegada més a una gran calma interior.
Eva Teixidó

No és fàcil explicar l’experiència en les sessions de TRE. Tampoc és fàcil aproximar-se a aquesta terapia ja que quan t’ho expliquen no ho entens gaire. Jo estic intentant entendre el porquè de la vibració, el perquè el cos utilitza aquest mecanisme, ja que degut als episodis d’angoixa que pateixo, veig que el meu cos vibra i no és gens agradable. Estic intentant enfocar o trobar una manera d’entendre el que em passa.
Núria

Vaig provar un taller de TRE amb molta curiositat per sentir en el meu cos de què es tractava i va ser una experiència enriquidora i especial. Després em vaig sentir amb els músculs molt relaxats.
Irene